V-TAC

V-TAC

 

„V-ТАС“  е запазена търговска марка, създадена и  разработена от идеята  на светодиодното осветление. Основната цел е  проектиране, разработка и разпространение на всички видове LED осветителни решения с акцент върху масовите продукти и постигане на най-добро съотношение цена/качество.

Производителите, които произвеждат V-ТАС продукти са сертифицирани по CE, ROHS, което гарантира най-високо качество на LED диода и компонентите се използват, така че да осигуряват най-добрия краен продукт.

Всички V-ТАС продукти се произвеждат след обстойни изследвания за приложимост и практичност, с основната цел енергоспестяване и опазване на околната среда. С нарастващата осведоменост за LED технологията в цял свят, V-ТАС се стреми да бъде сред световните лидери в развитието и разпространението на тази технология и да предлага най-актуалното в продуктовата си листа.

V-ТАС си партнира с водещи компании за да разпространява своята продуктова гама и вече има присъствие в Европа, Близкия Изток и Азия, като една от най-надеждните марки предлагаща добро качество на LED продукти. С безкомпромисен ангажимент за качеството и обслужването, V-ТАС ще се стреми да поддържа този имидж и да се развива като една от водещите марки в индустрията

Работи на OpenCart
Магазин ВИТЕК © 2024 | design: Design Studio WWW